Fler varumärken från

Skapa en

kunglig entré

 

Meydan Vip Bridge & Royal Bridge, Dubai, Förenade Arabemiraten

 

Läs om hur färgad LED-belysning välkomnar VIP-gäster på Meydan-bron

Underhållsfria utomhuslösningar med Philips utomhusbelysning

Belysning förvandlade
Meydan-bron

till en spektakulär ikon som syns på långt håll''
Meydan-broarna i Dubai belysta med Philips-brobelysning
Underhållsfria utomhuslösningar med Philips utomhusbelysning

Utmaningen

 

Meydan-bron är ett arkitektoniskt underverk. Den kopplar ihop Meydan-hotellet med huvudvägen och dess vågform och slående konstruktion ses av miljontals människor varje år. Skulle ljus kunna förvandla byggnadsverket till ett modernt landmärke inför Dubai World Cup i mars?

Färgad LED-belysning skapar ett slående resultat i Meydan, Dubai

Rätt belysning

 

Meydan-bron och dess lillasyster Royal Bridge, är viktiga tillgångar i staden Meydan. Varje år när Dubai World cup går av stapeln använder kungafamiljen och andra VIP-gäster dessa broar för att komma till kapplöpningsbanan. Philips fick i uppgift att lysa upp Meydan-bron så att den skulle utgöra ett kungligt välkomnande och bli ett arkitektoniskt landmärke.

 

De specifika kraven var att bron skulle lysas upp med blått ljus och att systemet skulle vara underhållsfritt. Vi skräddarsydde eColor Graze Powercore-armaturer med blåa LED-lampor för att uppnå detta.
Man studerade alla ritningar och själva platsen och kom fram till att produkten på 60 cm skulle passa brons vågform perfekt.

   

Efter att armaturerna har installerats har bron blivit en visuell fest som går att se på långt håll. Det blå ljuset kompletterar och förstärker brons slående form på ett perfekt sätt med sin kontinuerliga ljuslinje.


När installationen var klar på Meydan-bron bad företaget oss att göra likadant på Royal Bridge. Philips levererade samma produkt och installationen var klar inom sex veckor.

  • eColor Graze MX Powercore
    eColor Graze MX Powercore
    Många arkitektoniska strukturer behöver en linjär armatur som klarar av att belysa flera våningar med minimal indragning. Fastighetsägare/slutanvändare behöver en styrd produkt som...

Liknande projekt