Mer brands från

Ljus + design:

UrbanStyling-lösningar för städer

UrbanStyling-lösningar för städer

 

Serien UrbanStyling gör det möjligt att skapa enhetliga lösningar för upplysa möbler i stället för att behöva samordna en mängd olika element.

Serien UrbanStyling från Philips utgör en praktisk verktygslåda för personer som arbetar med stadsutveckling och design för att bemöta problemen med röriga gator som är följden av att lägga till olika möbelelement och armaturer vid olika tidpunkter. När man fattar ett beslut att göra om stadsområden kan det vara svårt för stadsplanerare och landskapsarkitekter att välja bland belysning och andra produkter från olika leverantörer.

 

Utmaningen ligger i hur dessa delar passar ihop, både på natten och under dagen. Det kräver att arkitekterna diskuterar olika produkter med ett antal leverantörer. Grupper med olika produkter som förmedlar identitet och stil på ett konsekvent sätt och som har utformats för en mängd olika användningsområden och belysningsscenarier kan vara svaret. Dessa UrbanStyling-lösningar gör det möjligt för människor som arbetar med utformning av städer att skapa diskreta och allmänna belysningslösningar som smälter in i resten av miljön och arkitekturen. De har utformats för en mängd olika användningsområden och belysningsscenarier, samtidigt som de ger staden en enhetlig identitet.

 

Serien omfattar pollare, strukturer, väggmonterad belysning och gatubelysning samt upplysta möbler. Stolpar med olika höjd och olika fästen passar ihop med armaturerna på ett harmoniskt sätt, vilket ger en mängd olika kombinationsmöjligheter, allt från klassiska till moderna utseenden. Med den här verktygslådan kan du välja de stilar du tror passar projektets sammanhang bäst.

 

Dessa modullösningar fungerar som en praktisk ”verktygslåda” för stadsplanerare, landskapsarkitekter och andra beställare. De gör det möjligt för designers att leka med kvaliteter, effekter, rytmer, strukturer, fördelning och ljusets färg för att kunna skapa helt personliga ”ljusmiljöer’’.