Tidskriften
Luminous

Allt om tidskriften

   

En sammanslagning av tidskrifterna International Lighting Review och Lamps & Gear genomfördes 2008, vilket gör Luminous till en relativt ny tidskrift. Tidskriften handlar om fyra huvudområden: bra belysningsprojekt i världen, utveckling och trender inom belysning, utmaningar inom belysningsdesign och teknik och presentation av större arkitektoniska belysningslösningar.

Luminous #16

Connected with light

 

I detta nummer får ni följa med till den innovativa kontorsbyggnaden ”the Edge” där Philips smarta belysningslösningar spelat en avgörande roll. Ni kan även läsa om Carrefour Euralille som förbättrar shoppingupplevelsen med hjälp av Philips LED-system som fungerar som inomhus-GPS:er. Detta och mycket mer hittar ni i sextonde upplagan av tidskriften Luminous!

  

Läs tidningen

Luminous #15

  Offentliga miljöer

 

I detta numret visas inspirerande belysningsprojekt som avslutades under upptakten till det internationella ”Year of Light”. I tidningen hittar du innovativa konstprojekt, banbrytande arkitektoniska displays, futuristiska stadsbelysningsanläggningar och mycket mer.

  

Läs tidningen

luminous 15 cover

Prenumerera på vårt
nyhetsbrev e-Luminous

 

e-luminous är vårt nyhetsbrev som kommer en gång i kvartalet där vi delar med oss av de senaste idéerna och inspiration från den professionella belysningsvärlden. Varje nummer innehåller en intervju, ett inspirerande belysningsprojekt, de senaste innovationerna och andra intressanta ämnen.

 

Prenumerera

E-luminous

Skapa nytt värde tillsammans


Hitta närmaste återförsäljare eller partner
 

Välj önskat land i listan nedan
för att hitta närmaste återförsäljare eller partner.

 

Sök återförsäljare eller partner

Bild av världskartan
You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website