Fler varumärken från

Stäng filter Visa filter
Fler filter
Show less filters
 • Produkt
 • Effekt (W)
 • Ljusflöde (lm)
 • Färgtemperatur (K)
 • IES
 • Leaflet

Sort by:

   Information om produktfamilj

   CoreLine Malaga LED-familjen är designad för väg-, gatu- och bostadsapplikationer och finns tillgänglig i två olika storlekar. Ljuskällan har en standardiserad Philips LED-motor och ett fast utgående Xitanium-utomhusdriftdon från Philips – det är kvalitet du kan lita på. CoreLine Malaga är utformad för att vara så effektiv som möjligt och utför samma uppgifter som SON-T 50-, 70-, 100- och 150W-armaturerna som den ersätter; rätt mängd ljus på rätt plats. Medelstrålningsoptiken skapar en jämn ljusfördelning på vägen. Kombinationen blir ett resultat av intressanta energibesparingar som reducerar verksamhetskostnaderna markant. Energibesparingar på 50 % är en rimlig och realistisk uppskattning. Samtidigt är en investering i en CoreLine Malaga LED-armatur på samma nivå som en investering i en äldre SON-T-armatur inklusive den första lampan. Med CoreLine Malaga LED sparar du däremot flertalet lamputbyten som SON-T hade krävt och LED-ljusmotorn i CoreLine Malaga LED varar under armaturens livslängd vilket i sig självt är en lysande investering. Tack vare tätningsfunktionen är installationen smidig; armaturen behövs inte öppnas för att anslutas till nätkabeln. Samtidigt kan det plana glasskyddet tas bort för att ansluta till driftdonet för underhåll om så krävs. Sammantaget gör funktionerna och fördelarna att det är ett självklart beslut att välja CoreLine Malaga LED och som en del av CoreLine-familjen finns den tillgänglig hos en Philips-partner nära dig. Smidigt och effektivt helt enkelt.

   Benefits

   Tillförlitlig kvalitet: armaturhus av pressgjuten aluminium och tempererat plant glas, IP65/IK08. Lätt att underhålla. Driftdonet kan bytas ut. Stolptoppsadapter säljs separat. Snabb avkastning på investeringen. Tack vare att antalet byten av ljuskällor minskar i förhållande till SON-T är investeringen redan intjänad. Realistisk energibesparing på upp till 50 %.

   Egenskaper

   Direkt 1-till-1-ersättning för SON-T-ljuskällor för väg-, gatu- och bostadsapplikationer. Avsedd för LED, robust design inklusive Philips standardiserade plattform för LED-ljuskällor och fast utgång samt Philips Xitanium-driftdon för utomhusbruk. Smidig installation genom den utökade tätningen. Armaturen behövs inte öppnas. Livslängd på 1 000 000 timmar L70B10 (eller 60 000 timmar L80B10).

   Användningsområden

   Allmän utomhusbelysning: för vägar, gator och bostadsområden Industriområden eller parkeringsplatser. Kollektivtrafik såsom buss- och spårvagnshållplatser.
   Nedladdningar
   Bilder
   • Hitta en produkt att lägga till
     
   • Hitta en produkt att lägga till
     
   • Hitta en produkt att lägga till
     
   Hitta en produkt att lägga till

   Kontakta oss

    

   Hör av dig till vår lokala kundservice om du har frågor eller önskar att prata med en specifik person.

   Hitta distributör eller partner

    

   Var kan du köpa våra produkter? Hitta din närmsta distributör nedanför.