Fler varumärken från

eColor Reach Powercore gen2

eColor Reach Powercore – exklusiv kompakt LED-strålkastare med intelligent färgat ljus och lång räckvidd

eColor Reach Powercore gen2

   Information om produktfamilj

   eColor Reach Powercore förenar fördelarna med LED-belysning och styrning i en elegant armatur som är speciellt utvecklad för storskaliga installationer där högkvalitativt rött, grönt, blått eller orange ljus krävs, till exempel skyskrapor, kasinon, butiksexteriörer, broar, pirar, monument och temaparker. eColor Reach Compact Powercore ger ett intensivt och energieffektivt ljusflöde.

   Benefits

   Har ett ljusflöde på tusentals lumen med lång räckvidd och ger LED-baserad ljussättning av stora strukturer och föremål med ett kompakt, helt förseglat armaturhus
   Powercore-tekniken styr snabbt, effektivt och korrekt uteffekten till armaturerna direkt från nätspänningen
   De utbytbara spridningslinserna på 8, 13, 23, 40, 63º och en asymmetrisk 5 x 17º stöder en mängd olika ljusfördelningsfunktioner för ett stort antal användningsområden

   Egenskaper

   Integrerar Powercore-teknologi – Powercore-teknologin kontrollerar snabbt, effektivt och exakt uteffekten till armaturerna direkt från nätspänningen, vilket gör att det inte behövs någon extern strömkälla. Den enkla installationsprocessen förenklar monteringen betydligt och sänker den totala systemkostnaden.
   Mångsidig optik – utbytbara spridningslinser på 8, 13, 23, 40, 63º och en asymmetrisk 5 x 17º stöder en mängd olika ljusfördelningsfunktioner för en mängd tillämpningar, till exempel spotbelysning, effektbelysning och asymmetrisk ”wall-washing”. Infattning och packning levereras med spridningslinser för enklare installation.
   Mättad kostnadseffektiv färg – högeffektiva LED-lampor ger en mjuk och mättad färg till betydligt lägre kostnad för installation, drift och underhåll än traditionella ljuskällor.
   Enkel montering – montagefästets robusta och smala profil ger flexibel montering och gör att armaturen går att rotera 360º. Bultarna låses på sidan och gör att armaturen kan säkras med en standardnyckel.
   Universell strömförsörjning – hanterar ingående spänning på 100–240 VAC, vilket gör monteringen enkel och platsoberoende.

   Användningsområden

   Storskaliga eller medelstora utmärkande fasader och strukturer
   Nedladdningar
   Leaflets
   Bilder
   • Hitta en produkt att lägga till
     
   • Hitta en produkt att lägga till
     
   • Hitta en produkt att lägga till
     
   Hitta en produkt att lägga till

   Kontakta oss

    

   Hör av dig till vår lokala kundservice om du har frågor eller önskar att prata med en specifik person.

   Hitta distributör eller partner

    

   Var kan du köpa våra produkter? Hitta din närmsta distributör nedanför.