Fler varumärken från

MASTER TL-D Xtreme Secura

Splitterfri lysrörsbelysning med mycket lång livslängd

MASTER TL-D Xtreme Secura

   Information om produktfamilj

   Denna TL-D Xtreme-ljuskälla har en skyddsbeläggning som håller samman glas- och lampkomponenter om ljuskällan skulle gå sönder, och känns lätt igen på en blå ring i ena änden. Användningsområden inkluderar alla platser där glassplitter kan störa verksamheten och kan påverka produkt- och personsäkerhet, t ex inom livsmedelsindustrin. Ljuskällan har Teflon-beläggning och uppfyller normerna enligt HACCP.

   Benefits

   Särskild skyddsbeläggning runt lampan förhindrar att produkterna förorenas om lampan skulle gå sönder. Lampan är lätt att känna igen vid kontroll genom den enda blå ringen i ena änden
   Skyddsbeläggningen har hög temperaturtålighet och ingen försämring kan förväntas av temperatur- eller UV-påverkan inom den angivna lamplivslängden (50 % fel vid driftcykel på 3 timmar)
   Gör att armaturerna följer relevanta branschstandarder, t.ex. HACCP, ISO 22000 och IEC 61549

   Egenskaper

   Skyddsbeläggning (Teflon) runt lampan, visas med en blå ring i ena änden
   Extremt lång livslängd och hög tillförlitlighet, känns igen på x-formad armaturgavel för att skilja lampan från andra lysrör
   Rekommenderas för användning med elektroniskt driftdon som ger högre effektivitet och längre livslängd
   Används i öppna och slutna armaturer (visas med en blå ring), tack vare kraftig temperaturtålig beläggning

   Användningsområden

   Livsmedels- och läkemedelsindustri: fabriker, distributionscentraler, detaljhandel – platser där kostnader för underhåll och/eller processavbrott är höga (höga takhöjd, svåråtkomligt)

   Varning och säkerhet

   För att livslängden ska bli den angivna vid 100 % drift, ska inte dimring under 30 % tillämpas
   Vid användning på elektromagnetiskt driftdon är rekommendationen att endast använda Philips S10- eller S10E-tändare (för 18 W typerna S2 eller S2E) för att angiven livslängd ska uppnås, och att installera nya tändare vid lampbyte.
   Det är högst osannolikt att din hälsa skulle påverkas av att en lampa går sönder. Om en lampa går sönder ska du vädra rummet i 30 minuter och ta bort delarna, helst med handskar på dig. Lägg dem i en förslutningsbar plastpåse och lämna dem på närmaste återvinningsstation. Använd inte dammsugare.
   I syfte att skydda beläggningen rekommenderar vi starkt att byta ut Secura-lampor innan eller vid den tidpunkt då den angivna lampans livslängd har uppnåtts (50 % fel vid driftcykel på 3 timmar).
   • Hitta en produkt att lägga till
     
   • Hitta en produkt att lägga till
     
   • Hitta en produkt att lägga till
     
   Hitta en produkt att lägga till

   Kontakta oss

    

   Hör av dig till vår lokala kundservice om du har frågor eller önskar att prata med en specifik person.

   Hitta distributör eller partner

    

   Var kan du köpa våra produkter? Hitta din närmsta distributör nedanför.