Prisvärd robust lösning

HF-Selectalume II for PL-T/C Strain Relief

HF-Selectalume II for PL-T/C Strain Relief

Information om produktfamilj

HF-Selectalume II har oöverträffad prestanda och innovativ teknik som sparar energi, systemflexibilitet.Kostnadsbesparande HF-Selectalume II har robust konstruktion och uppfyller alla gällande internationella säkerhets- och prestandastandarder. HF-S II dragavlastning är optimerad för PL-T/C-lampor.HF-Selectalume II är avsedd för inomhusarmaturer som strålkastare, downlights och infällt montage, som används i kontorslokaler, butiker, industri, hotell, restauranger och andra tillämpningar där få brytaraktiviteter (av/på) används för de installerade styrenheterna.

Benefits

HF-SII PL-T/C/T5c-serien har en robust design och uppfyller interna säkerhetstester, EMC-tester och immunitetstester inklusive säkerhetscertifiering via ett externt testinstitut för IEC/EN 61347.
Det behövs ingen tändare/kondensator, förenklad kabeldragning jämfört med elektromagnetiska lösningar
Wago 250-kontakten ger flexibiliteten som behövs för horisontell-manuell kabeldragning eller kabeldragning med insticksrobot, inklusive möjlighet till kabelfrigörning.

Egenskaper

CELMA energieffektivitetsindex EEI = A2
Uppfyller CE och Kema-Keur
Genomsnittlig livstid över 70 000 timmar vid 50 °C omgivningstemperatur
50 000 tändningar/släckningar per lampa
Lämplig för armaturer i skyddsklass I och, efter testning, klass II

Användningsområden

Kommersiell belysning inomhus som butiker, kontorsbyggnader, stormarknader, hotell, närbutiker och industrilokaler med långa drifttider (t.ex. i korridorer)
I armaturer med skyddsklass I och II, t.ex. spotlights, downlights och infällt montage
Lämpligt för användning med styrsystem för rörelsedetektering, t.ex. Philips OccuSwitch, eller i installationer med hög brytaraktivitet (på/avstängning) (endast för 2-rörsdriftdon)
See all products
Nedladdningar
Leaflets
Visuals
  • Hitta en produkt att lägga till
     
  • Hitta en produkt att lägga till
     
  • Hitta en produkt att lägga till
     
Hitta en produkt att lägga till