Fler varumärken från

För ett ljusare liv
och en bättre värld

 

 

 

I över 125 år har vi legat i framkant när det gäller innovation och kvalitet inom belysning. Vårt mål är att skapa en hållbar, tryggare och ljusare tillvaro för alla människor genom att ta tillvara på ljusets enastående potential.

 

Signify är det nya företagsnamnet för Philips Lighting och vi är världsledande inom anslutna LED-produkter, system och belysningstjänster.

Philips Lighting is now Signify

Vår vision


Trygghet

Vi bryr oss om människor och värderar allas rätt till trygghet högt. Oavsett om det är ett skrattande barn som leker utomhus efter skymning, en kvinnas löptur i skogen, en pensionärs promenad hem genom parken eller en tonåring på stadens gator en fredagskväll. Alla förtjänar en trygg tillvaro. Vår vision är att med hjälp av ljusets kraft och potential, skapa en ljusare framtid och en bättre värld där trygghet är en självklarhet.
 

Livskvalitet

Vi använder ljus för att förbättra människors liv. Vi vill få städer och kommuner att blomstra genom att liva upp områden. Vi vill ge barn mer tid utomhus i lekparken på kvällarna. Vi vill skapa oförglömliga upplevelser för åskådarna på en fotbollsmatch. Vi vill förbättra sjukhuspersonalens möjligheter att ge bästa möjliga vård. Vi vill göra besöket i köpcentrumet mer trivsamt och minnesvärt. Vi vill ge människor ett bättre liv.
 

Hållbarhet

Hållbarhet är en del av vårt DNA. Genom att förändra hur vi skapar och använder ljus kan vi förbättra människors liv och ha en positiv inverkan på planeten. Under de senaste 125 åren har vi varit först med en mängd genombrott inom hållbar belysning, och vi har varit drivande bakom flera ledande tekniska innovationer, inklusive LED. Övergången från konventionell belysning till LED-belysning är ett oerhört viktigt steg mot ett mer hållbart samhälle. Våra LED-produkter förbrukar mindre energi och håller längre än traditionell belysningsteknik, vilket innebär att vi i mycket större utsträckning kan spara på jordens resurser.

Connected Illumination and Beyond

Vad vi gör


Ljus har en enastående potential som vi använder för att skapa en bättre värld. Signify omvandlar platser i städer, samhällen, arbetsplatser, idrottsanläggningar, byggnader, butiker, köpcentrum och hem med hjälp av smarta belysningslösningar.

 

När belysningen är smart och ansluten går det att åstadkomma fantastiska saker. Städer kan bli tryggare, kontorsbyggnader kan bli energieffektiva och shoppingupplevelsen kan förändras helt. Smart belysning är dynamisk och anpassningsbar utifrån varje situation. Smart belysning är belysning som väcker dig på morgonen. Det är kontorsbelysning som ökar produktiviteten och trivsamheten på jobbet. Det är parkbelysning som lyser upp när du går genom parken, men tonas ut när du har gått förbi för att spara energi. Smart belysning förändrar hur vi lever och gör vår omgivning till en bättre plats att leva på.

Projekt