Fler varumärken från

Upptäck möjligheterna med ansluten belysning


Med fokus på ljusets kvalitet, bättre effektivitet och datadriven information för uppkopplad belysning samman LED-belysning och IT och gör ljus till mer än bara belysning. Och med möjlighet att samla in och dela data kan det förändra våra liv.

Ljusets kvalitet
när och där det behövs

Gör upplevelsen personlig

Leverera ljuskvalitet för olika applikationer med LED-belysning som uppfyller krav på utrymme och uppgift. Personlig belysningslösning med appar och styrenheter för att säkerställa en unik, anpassad upplevelse.

Energibesparingar
på upp till 80 %

För en hållbar framtid

Maximera effektivitet och förbättra driften med energieffektiv LED-belysning och Internet of Things. Data från uppkopplade belysningssystem ger insikt i aktivitetsmönster medan fjärrövervakning och fjärrkontroll gör att man kan justera belysningsnivåer och -scheman.

Datadrivna insikter
är grunden för välinformerat beslutsfattande

Med kunskap följer styrka

Använd möjligheterna med Internet of Things och uppkopplad LED-belysning för att övervaka avbrott och mäta användning vilket hjälper med planering av underhåll och som därmed ökar drifteffektiviteten. Lägg till sensorer till belysningssystemet som samlar in data för bättre insikt och stöd för andra mervärdesapplikationer.
ansluten-belysning

Ta två minuter
och lär dig mer om möjligheterna

Kan belysning innebära mer än ljus?

Kan den samla in information?

Förändra hur vi känner oss?

Reagera på vår närvaro?

Göra verksamheten mer effektiv?

Ta en titt och upptäck.

Så här fungerar ansluten belysning

Med ansluten belysning
är du ansluten överallt

Möjligheter med ansluten belysning i städer

Läs mer!

Philips innovation för städer

CityTouch är en programvaruplattform för utebelysning från Philips. Den ger möjlighet att styra gatulampor och analysera belysningsdata.

Philips innovation för butiker

LED-baserad inomhusplacering kan hjälpa dig förbättra kundens upplevelse i butiken och utveckla butiksverksamheten genom att ge extremt exakta platstjänster.

Philips partners i innovation

På den snabbt föränderliga marknaden är det viktigt att ha rätt partners för att lyckas.

Innovation med Internet of Things

Philips Lighting ligger bakom smartare städer, mer effektiva byggnader och trevligare butiksbesök genom insikter från data i realtid genom säkra uppkopplade belysningssystem och Internet of Things.