Fler varumärken från

För ett ljusare liv
och en bättre värld

 

 

 

Antalet våldsbrott har ökat, klimatförändringarna är mer påtagliga än någonsin och nästan en tredjedel av alla kvinnor känner sig otrygga utomhus när det är mörkt.

 

Ljuset är en ledsagare för människor runt om i hela landet. Ljuset är en lots till ett tryggare, grönare och bättre samhälle och med dess kraft kan vi skapa ett ljusare liv och en bättre värld.

Philips Lighting is now Signify

Vår vision

Trygghet

 

Vi vill förse städer med belysning som gör staden tryggare för det skrattande barnet som leker utomhus efter skymning, för kvinnan som löper i skogen, för pensionärens promenad hem genom parken eller för tonåringen på stadens gator en fredagskväll.


Med hjälp av ljusets kraft kan vi ge tillbaka en grundläggande mänsklig rättighet tillbaka till stadens invånare - trygghet.

lighting for a better world image 1

Livskvalitet

 

Vi vill ge nästa Zlatan bättre förutsättningar att spontanidrotta på en belyst fotbollsplan. Vi vill liva upp och få varje torg, stad och kommun att blomstra. Vi vill skapa oförglömliga upplevelser för åskådarna på en fotbollsmatch. Vi vill förbättra sjukhuspersonalens möjlighet att ge bästa möjliga vård. Vi vill göra besöket i köpcentrumet mer trivsamt och minnesvärt.


Vi vill ge människor ett bättre liv.

lighting for a better world image 2

Hållbarhet

 

Hållbarhet är en del av vårt DNA. Genom att förändra hur vi skapar och använder ljus kan vi förbättra människors liv och ha en positiv inverkan på planeten. Under de senaste 125 åren har vi varit först med en mängd genombrott inom hållbar belysning, och varit drivande bakom flera ledande tekniska innovationer, inklusive LED. Övergången från konventionell belysning till LED-belysning är ett viktigt steg mot ett mer hållbart samhälle.


Med smartare teknik och bättre belysningslösningar vill vi säkra planetens framtid.

lighting for a better world image 3

Vad vi gör


Ljus har en enastående potential som vi använder för att skapa en bättre värld. Signify omvandlar platser i städer, samhällen, arbetsplatser, idrottsanläggningar, byggnader, butiker, köpcentrum och hem med hjälp av smarta belysningslösningar.

 

När belysningen är smart och ansluten går det att åstadkomma fantastiska saker. Städer kan bli tryggare, kontorsbyggnader kan bli energieffektiva och shoppingupplevelser kan förbättras. Smart belysning är dynamisk och anpassningsbar utifrån varje situation. Smart belysning väcker dig på morgonen. Kontorsbelysningen ökar produktiviteten och trivsamheten på jobbet. Parkbelysningen lyser vägen för din vandring hem, men tonas ut när du gått förbi för att spara energi.

Connected Illumination and Beyond

Dela dina tankar


När skulle en smart belysning kunna göra ditt liv tryggare, lysa upp ditt närområde eller på andra sätt kunna göra ditt liv lite bättre? Dela gärna dina tankar!

Projekt

 • Tegnérparken Uppsala

  Tegnérparken Uppsala

  För att förbättra livskvaliteten för barn i närområdet runt Tegnérparken i Uppsala arbetade Philips fram en innovativ elysningslösning för Giraffparken

 • Friends Arena

  Friends Arena

  Upptäck hur modern arenabelysning hjälper Friends Arena att höja upplevelsen för besökarna

 • Malmö stad

  Malmö stad

  Malmö stad valde CityTouch-systemet med mjukvara och intelligenta armaturer som gör att de enkelt kan styra och kontrollera belysningen i Malmö via datorn.